Zomaar een training

Zo af en toe worden er foto’s gemaakt tijdens een training. Zo ook op de training van 4 augustus, gegeven door Niels Olij. Om een beeld te geven van een willekeurige training van de Kopslopers hier een korte samenvatting.

Na het inlopen worden er zoals gebruikelijk de losmakende oefeningen gedaan. Dat is ook wel nodig, want de loopscholing die volgt is dusdanig pittig, dat meerdere leden het een dag later nog voelen in de bovenbenen.


De steigerungen worden voor de verandering overgeslagen en een hoofdprogramma met intervallen in verschillende richtingen en over afstanden van 400, 700 en 1000 meter volgt.


Tijdens de intervallen valt de groep aardig uit elkaar, omdat iedereen op zijn of haar eigen tempo meedoet. De snellere lopers lopen soms een stukje extra, terwijl de minder snelle lopers het programma nog afmaken.


Na afloop heeft iedereen zo een goede training gehad en gezamenlijk wordt er op een rustig tempo teruggelopen naar de startplaats.

2 comments

 • Ingrid Prigge says:

  Dag collega hardlopers!
  Op zondag ochtend 19 mei 2019, wordt de eerste Bornsche Matenloop georganiseerd. Wij hopen dat jullie deze loop onder de aandacht willen brengen bij jullie hardlopers. Samen met twee heren van de Wijkraad Bornsche maten organiseer ik deze wedstrijd, van 5km of 10km. Mooi naast de deur en de kosten zijn 5 euro voor de 5km en 7 euro voor de 10km. Info en parcours is te vinden op de website van de Wijkraad Bornsche Maten. Dank voor jullie aandacht!
  Met vr. Groet,
  Ingrid Prigge

  • Hee Ingrid!
   Ik denk dat er op deze plek weinig mensen zullen kijken, maar we gaan ervoor zorgen dat deze loop bekendgemaakt wordt onder onze leden. Succes met de organisatie!
   Groetjes, Elsa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *