2 comments

 • Guido van Valkenhoef says:

  Hoi! Vanavond rond een uur of acht kwam ik langs de parkeerplaats in Twickel. Er stonden een boel fietsen en auto’s en allemaal mensen die stonden te rekken en te strekken…waren jullie dat? Ik kan wel wat training gebruiken maar heb geen zin om in mijn eentje achter mijn neus aan te rennen…mag ik een keertje meedoen?
  Gepost: 13 aug. 2019

  • Hoi Guido!
   wij trainen op de maandagavond, dus ik denk dat je een andere groep hebt gezien.
   Nou maakt dat op zich niet uit, wij rekken en strekken namelijk ook en je bent sowieso welkom om een aantal keer mee te lopen. Probeer het maar eens uit, de training is elke maandag van 19.30 tot 20.45.
   Groetjes,
   Elsa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *