De 3e Woolderesloop 2017

Gisteren werd de derde Woolderesloop gehouden. Na het mooie lenteweer van zaterdag was de zondag toch een beetje grijs. Gelukkig voor de lopers kwam de bui pas aan het einde van de wedstrijd.
Peter Muntel en Henri blijven zichzelf overtreffen. Peter van der Pijl probeerde Suellen in het eerste deel van de wedstrijd al voor te blijven, maar ze bleef hem op de hielen zitten. Maar in plaats van Suellen kwam Hilda hem voorbij zetten en Peter moest haar laten gaan.
Marjolein had op haar eigen klokje toch echt een tijd onder de 50 minuten staan, maar bij de Wooldereslopen wordt alleen de bruto tijd geklokt. Toch is het weer een mooie verbetering van haar vorige tijd en het levert tegelijk een mooi doel op voor de laatste Woolderesloop, die op 12 maart wordt gehouden.

De uitslagen staan hieronder op een rijtje:

10 kilometer
Herman 47:34
Peter M. 48:42
Marjolein 50:02
Hilda 54:07
Peter vd P. 54:17
Suellen 54:39
15 kilometer
Raymond 1:12:04
Henri 1:15:59

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *