De Huttenkloasloop

Zondag werd de Huttenkloasloop gehouden. Zoals altijd kon er gekozen worden uit 3 afstanden: 5 of 10 kilometer of de halve marathon. Martijn koos voor de 5 kilometer. Hij liep zo’n 10 seconden sneller dan zijn laatste Woolderesloop en daar is hij best tevreden mee.
Marloes ging voor haar eerste 10 kilometer en nam Emmy daarbij mee. Ze liepen lekker in een groepje van vijf en het werd zelfs gezellig onderweg. Voor Emmy was het gelijk een mooie training voor de Landgoed Twente Marathon, die over een kleine 2 weken gehouden wordt.

Emmy en Marloes
Marjolein en Henri startten samen op de 10 kilometer. Ook Peter M. en Niels liepen deze afstand. Niels had last van zijn kuit en heeft nog niet vaak zo rustig een wedstrijd gelopen. Bij Peter is er sinds de Run Bike Run een voorzichtig stijgende lijn te zien en daar is hij erg blij mee.

Hieronder vind je alle uitslagen:

5 kilometer
Martijn 34:24
10 kilometer
Marjolein 51:15
Niels 51:30
Peter M. 52:25
Henri 53:50
Marloes 1:03:19
Emmy 1:03:20

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *