Startersgroep

Vanaf nu zal er naast de reguliere loopgroep op maandag ook een startersgroep beginnen. De bedoeling hiervan is om mensen die willen beginnen met hardlopen te begeleiden op weg naar 5 kilometer aan één stuk hardlopen aan het eind van de zomer. Een doel hiervoor kan bijvoorbeeld de estafetteloop zijn, die in september gehouden wordt rond de Stroom Esch vijver.
De startersgroep start gezamenlijk met de gewone loopgroep om half 8 onderaan het viaduct aan de Deldensestraat, maar zal een eigen programma afwerken. De bedoeling is om deze groep zover te begeleiden, dat ze uiteindelijk in kunnen stromen in de reguliere loopgroep.

Wil je ook meedoen met deze startersgroep, meld je dan komende maandag om half 8 op de startlocatie. Naast de maandagavondtrainingen staat er op deze website een schema, wat gebruikt kan worden als houvast voor de overige trainingen. Het schema vind je hier.

Startplaats Twickel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *