Nieuwjaar in aantocht!

Vanavond hadden we de laatste training vanaf de carpoolplaats aan de Azelosestraat. Niels heeft nog eens goed gebruik gemaakt van deze locatie door de groep mee te nemen richting het AZC, waar ze tegenwoordig hele mooie LED-verlichting langs het fietspad hebben staan. We hebben deze training alvast geoefend met aftellen.

Volgende week, 4 januari, starten we weer vanaf De Wanne in de Stroomesch.

Dorsvloer

Bij nieuwjaar hoort natuurlijk ook de nieuwjaarsborrel! Deze staat gepland voor 11 januari. We zijn dan na een ingekorte training rond 21.00 welkom bij eetcafé Het Dorpshuys, Dorsetplein 4.

nieuwjaarsborrel

We wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe en we maken er ook in 2016 samen weer een mooi loopjaar van!

2 comments

  • Michel de Graaf says:

    Ok slecht begin van het nieuwe jaar, maar morgenavond kom ik niet trainen (ik moet uiteten, zwaar leven..). Daarentegen heb ik komend weekend wel weer de clinic voor de enschede halve marathon, dus qua training komt het toch nog goed met me deze week..Allemaal nog de beste wensen en 11 januari ben ik er wel met trainen en daarna natuurlijk de nieuwjaarsborrel! Succes morgen.
    Gr Michel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *