De Amsterdam Marathon

Afgelopen zondag liep onze clubgenoot Stefan zijn derde marathon. Deze keer liep hij in Amsterdam.

Zelf zegt hij erover: “Amsterdam marathon over een mooi parcours… Goed uitgeslapen wakker geworden en uitgerust van start gegaan. Indrukwekkende start in het Olympisch Stadion. Perfecte omstandigheden: 12 graden maar wel met regen. Na een wat snel eerste gedeelte redelijk bewust het tweede gedeelte langzamer afgelegd. In 3:34:51 mijn snelste van 3 marathons in 1 jaar tijd afgelegd. En dus heel tevreden.”

Stefan verbeterde zijn PR uit Rotterdam hiermee opnieuw met bijna 7 minuten. Met deze marathon heeft hij bovendien geld ingezameld voor de stichting Dog-Match, die Russische zwerfhonden een nieuw thuis wil bieden.

Stefan na de finish

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *