De barbecue en de carpoolplaats

De dagen worden korter en aan het eind van de training vanavond was het alweer aardig donker aan het worden, mede dankzij de zware bewolking. Vanavond was het dan ook alweer de laatste training in het bos. Vanaf volgende week, 14 september, starten we weer bij de carpoolplaats aan het einde van de Azelosestraat.
Vanaf dan zijn ook de reflecterende hesjes weer verplicht tijdens de trainingen!

Carpoolplaats Azelosestraat

Volgende week vrijdag, 18 september, is de jaarlijkse barbecue bij Hilda in Saasveld. Vanaf 19.15 zijn alle Kopslopers van harte welkom. Wil je er ook bij zijn, geef je dan zo snel mogelijk op bij Anne, zodat de activiteitencommissie weet op hoeveel personen ze kan rekenen. We hopen op een grote opkomst!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *