Bevrijdingsvuurestafette

bevrijdingsestafette

In de loop der jaren is de Bevrijdingsvuurestafette uitgegroeid tot een nationaal evenement, waarbij veel sporters vanuit heel Nederland naar Wageningen komen om later het vrijheidsvuur door heel Nederland te verspreiden.
Om 70 jaar vrijheid te vieren gaat een team van TV TRIOS op 5 mei het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Borne brengen. Iedereen kan de laatste kilometers meelopen van deze bevrijdigsvuurestafette. Er kan gekozen worden om de TRIOS-lopers te ondersteunen vanaf 20, 10, 5 of 1 kilometer voor het eindpunt in Borne.

Deelname is gratis, aanmelden en meer informatie op www.tvtrios.nl.

Deelnemers die zich aangemeld hebben ontvangen allemaal rond 1 mei informatie over de loop en de vertreklocaties.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *