Pasen, de Friezenberg en het bos

Dit weekend gaat de klok een uur vooruit, wat betekent dat het weer langer licht blijft. Komende maandag starten we dan ook voor het laatst bij De Wanne.
Volgende week is het Pasen, wat betekent dat er dan niet getraind wordt. Wil je toch lopen, denk dan eens aan de Halve van Hengelo. Dit jaar wordt die namelijk op 2e Paasdag gelopen. Je kunt kiezen uit de afstanden 5, 10 en 15 kilometer en de halve marathon. De voorinschrijving sluit op 30 maart, maar na-inschrijven kan ook nog.

Friezenbergloop

Op zondag 12 april staat de Friezenbergloop weer op het programma. We gaan dan met z’n allen naar Rijssen voor een gezellig duurloopje, waarna er iets te eten zal zijn. We hopen natuurlijk op een goede opkomst, ook van de leden die geblesseerd zijn.
We vertrekken om 9 uur vanaf de carpoolplaats aan de Azelosestraat. Opgeven kan nog tot maandag 6 april bij Anne. Meer informatie is via de mail verstuurd.

En dan tot slot: We gaan weer naar het bos!
Nu de tijd verzet is, is het ook weer tijd om te trainen in Twickel. Hoewel de trainingen binnen de bebouwde kom ook altijd leuk en afwisselend zijn, is het bos bij de meeste lopers toch favoriet. Vanaf maandag 13 april hopen we iedereen weer te zien bij de parkeerplaats onderaan het viaduct aan de Deldensestraat.

Startplaats Twickel

3 comments

  • Stefan van Leeuwen says:

    Dit jaar zal ik er tijdens de Friezenbergloop niet bij zijn omdat ik die dag om 10:00 uur van start ga in de marathon van Rotterdam. Natuurlijk wens ik iedereeen er mooi weer, veel plezier en natuurlijk smakelijk eten bij.

  • Voor degene die op maandagavond toch graag een rondje willen lopen: er start een groepje lopers om half acht vanaf de parkeerplaats aan de Deldensestraat. Het idee is om er een duurloopje van zo’n 9 kilometer van te maken als ik het goed heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *