Spinningmarathon voor KWF kankerbestrijding

Onze trainer Peter Muntel organiseert samen met enkele anderen komende zaterdag een spinningmarathon om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Sinds vorig jaar is hij zelf in gevecht met deze ziekte en hij heeft het plan opgevat om mee te doen met Alpe d’HuZes, een actie waarbij de Alpe d’Huez meerdere malen beklommen wordt per fiets of lopend.

Peter: In het verleden heb ik  al eens mee gedaan met de Ride for the Roses. In die tijd zag je mij ook continue met een geel armbandje om de rechter pols lopen. Dit had tot doel om aan te geven dat een aan borstkanker overleden vriendin nog steeds in mijn gedachten was en dat ik het KWF steunde. Van het armbandje heb ik afscheid genomen. Van het andere natuurlijk niet.
Natuurlijk had ik nooit gedacht dat ik zelf met de ziekte in aanraking zou komen. Helaas had ik dit mis. Op dit moment ben ik onder behandeling. Ik krijg immunotherapie. Deze therapie was voor een aantal jaren geleden nog niet beschikbaar als behandeling. Mede door de steun van het KWF zijn onderzoeken naar deze therapie mogelijk geweest en is de therapie nu beschikbaar als behandeling. Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan naar nieuwe vormen van immunotherapie en andere soorten therapieën.
Het is mijn doel zoveel mogelijk geld voor het KWF in te zamelen, zodat dit soort onderzoeken mogelijk zijn en dat nog meer mensen van deze vormen van therapie of andere nieuwe vormen van therapie gebruik kunnen maken.

De spinningmarathon wordt gehouden op:

Zaterdag 7 februari van 9.00 tot 12.00 bij Club-Life, Beneluxlaan 20 in Hengelo.

Je kunt een uur fietsen voor een minimumbedrag van €10,-. Het volledige bedrag komt ten goede aan het KWF.
Inschrijven kan via de website van team kanker.nl: http://www.alpdzes2015.nl. Er zijn al 58 inschrijvingen en nog maar 20 plekjes vrij, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Wil je liever niet fietsen, maar toch een donatie doen voor de actie van Peter tijdens de Alpe d’HuZes, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor ga je naar de persoonlijke donatiepagina van Peter op de website van de Alpe d’HuZes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *