De Bornse Lanteernpoalroutes (her)ontdekken

lanteernpoalroute

In Borne zijn een aantal Lanteernpoalroutes te vinden. Dit zijn goed verlichte hardlooproutes van 1, 3, 5 en 10 kilometer, bewegwijzerd met speciale bordjes. De routes zijn vijf jaar geleden ontwikkeld in een samenwerking van TV Trios, Step One en de gemeente Borne.

Aanstaande dinsdag, 20 januari, is er de mogelijkheid om de route van 3 kilometer te (her)ontdekken. Er zijn meerdere loopgroepen uitgenodigd, maar alle hardlopers zijn welkom, lid of geen lid van een groep.
We verzamelen om 19.00 bij het Kulturhus, waar we na een korte uitleg gezamenlijk de route van 3 kilometer zullen lopen. Bij terugkomst kan ieder individueel beslissen wat te doen. Er kan aangesloten worden bij de training van de hardloopgroep van Trios of Step One, maar ook bij de Kopslopers. Wij willen nog een kort rondje lopen, waarbij we een stukje mee zullen pakken van de Lanteernpoalroute van 10 kilometer. De lengte zal afhangen van de deelnemers. Ook niet-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd om mee te lopen en eens met ons kennis te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *