Gezamenlijk naar de Zevenheuvelenloop

Een tijdje geleden heeft één van de leden het plan opgevat om met een aantal Kopslopers samen naar de Zevenheuvelenloop te gaan. Inmiddels zijn er al meer dan 10 aanmeldingen, dus de animo is groot en we gaan er met elkaar een gezellige dag van maken. Mocht je ook mee willen gaan, schrijf je dan snel in voor de Zevenheuvelenloop op zondag 16 november in Nijmegen. De starttijd is vanaf 13:00.

Zevenheuvelenloop

De bedoeling is dat we met z’n allen met de trein ernaartoe gaan. Let dus goed op dat je ook het treinkaartje (NS-arrangement à 14 euro) meebestelt. Hier op de website komt te zijner tijd te staan hoe laat we op het station verzamelen. Hou de site dus in de gaten!

Ingrid heeft een schema gemaakt, speciaal voor dit evenement. Het gaat uit van drie trainingen per week en start op 1 september. Het schema is te vinden in het ledengedeelte, maar als lid kun je het ook downloaden als PDF. Iedereen kan dit schema op zijn of haar eigen niveau volgen.

Vragen en opmerkingen kun je hieronder kwijt. Je emailadres wordt niet getoond op de site.

Ga je mee?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *