De Zwolse Halve Marathon

Afgelopen zaterdag werd de Zwolse halve marathon gelopen. Enkele Kopslopers zijn daar gezamenlijk naartoe gegaan.

Marianne heeft enorm genoten van haar eerste halve marathon:
“De eerste 15 km heb ik heerlijk gelopen en genoten van het vele publiek en de muziekbandjes. Ook  hebben we het getroffen met het weer.
Echt, het ging zo makkelijk. Na 15 km ging het zwaarder en na 18 km erg zwaar. Mijn benen begonnen te verzuren, maar ik wilde niet opgeven en probeerde de laatste km nog iets te versnellen, maar het ging niet meer.
Ik hoopte op een tijd onder de 2 uur en dat is met 1:53:05 prima gelukt. Het was beter dan ik gehoopt had.
Al met al een hele leuke ervaring en ik heb alweer zin in een volgende wedstrijd. Ik heb ook helemaal geen spierpijn.”

Marianne

Niels is eigenlijk niet met een echt doel naar Zwolle gegaan. Dat wil zeggen qua prestatie, zijn doel was genieten:
“De prestatie was van ondergeschikt belang omdat ik wist dat ik sowieso niet in vorm was om mijn PR te benaderen. Bovendien doe ik komend weekend mee aan de 1/4 triatlon van Rijssen en mocht ik mezelf niet “kapot” lopen. De halve ging lekker: lekker rustig en vlak gelopen, maar vooral om me heen gekeken: leuke bandjes, DJ’s, schaars geklede salsa danseressen (of was het de samba?), smartlappen, blues en heel veel publiek. Samen met het prachtige weer (wel zon, maar niet te warm) was het een fantastische loopavond. Een aanrader voor elke (kops)loper.”
Niels is weggegaan op 1:45, maar heeft uiteindelijk 1:43:49 gelopen. Met de prestatie is hij dus ook tevreden.

Hieronder vind je de gelopen tijden van onze clubleden:

Ingrid            1:24:01 (1e V50)
Niels             1:43:49
Stefan           1:45:27
Marianne      1:53:05
Gertie           2:18:05

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *