De Friezenbergloop was weer geslaagd!

Op zondagmorgen verzamelde een grote groep lopers zich om af te reizen naar de Friezenberg voor onze jaarlijkse Friezenbergloop. De temperatuur was prima en het was droog. Voor het lopen maakten we een groepsfoto, want die clubkleding moeten we natuurlijk wel even laten zien!

Kopslopers 2014

Er was keuze uit verschillende afstanden deze keer: 6, 10 of 16 kilometer. Helaas waren er een paar pijlen verdwenen, waardoor de routes zo hier en daar iets anders werden gelopen dan gepland. Toch kwam iedereen na een lekker loopje weer boven op de Friezenberg aan, waar koffie, thee, broodjes en fruitspiezen op ons lagen te wachten.

De foto’s staan inmiddels op de site. Ook kun je het verslag van één van de lopers lezen.

Hierbij een compliment voor de activiteitencommissie, die er weer een erg geslaagd evenement van wist te maken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *